maanantai 3. huhtikuuta 2017

Tampereen kuntavaalit 2017 ehdokkaiksi maahanmuuton ja islamisaation vastustajia Suomi suomalaisille. Kansakunnallinen esitaistelijanne Seppo Lehto 666 ehdokasnumerolla Suomi suomalaisille tavoittein: Ei matuinvaasion, eikä islamin rahoitusta yhteisistä varoista!


----------------------------------

Tampereen kuntavaalit 2017 ehdokkaiksi maahanmuuton ja islamisaation vastustajia Suomi suomalaisille. 

Kansakunnallinen esitaistelijanne Seppo Lehto 666 ehdokasnumerolla Suomi suomalaisille tavoittein: Ei matuinvaasion, eikä islamin rahoitusta yhteisistä varoista!
Kuntavaaliehdokkaan pitää sitoutua palvelemaan Suomea suomalaisuutta ei somalien tmv:ien kotouttamista Suomeen, sillä jokainen kuuluu kotimaahansa eikä muulle juurrutettavaksi. Elintasopakolaisten eli suoraan sanottuna statuksensa valehtelevien määrä on huikea. Kuka maksaa loppulaskun siivelläelävien maahantulolaskuna? Sinä, minä, lapsemme, lastemme lapset turvallisuus- ja elintasovajeena. Muistakaa se. Seppo Lehto 666 ehdokasnumerolla suomalainen vaihtoehto Tampereen kuntavaaleissa 2017

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Seppo Lehto tunnetaan erilaisista yhteiskunnallisisista ja poliittisista näkemyksistään laajalti somessa, ei printtimediassa, sillä sitä hallitsee kommunistinen mätä lehtineekerien kusettajaverkosto.


-----------------------------------------------
Tampereen kuntavaalit 2017. Valitse aina eri vaaleissa kotimainen suomalaisuuden arvoja ajava taho. Ei kiitos mokutukselle ja islamille, kusettamaan kansallisia arvojamme ja perusoikeuksiamme. Väestövaihtoa ei pidä suosia.


-------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti